USA VIZE - NEWSLETTER


Uclanite se
Isclanite se

Nostalgija.com i USAvize.com
B-1/2 Produzenje | Brak | Drzavljanstvo | Srodstvo
 

Nostalgija.com i USAvize.com pripremili su za vas najkompletniju informaciju o USA imigracionom zakonodavstvu na vasem jeziku. Na ovim stranicama naci cete informacije o vrstama Americkih viza, novostima iz ove oblasti, imigracione linkove i osnovne zakone koji regulisu ovu oblast. Ukratko, mnostvo korisnih i besplatnih informacija i download-ova na jednom mestu.

Ove informacije ce vam pomoci da bolje razumete prava i obaveze koje vam pripadaju, bilo da ste u pitanju vi sami ili vasi iz domovine.

USAvize.com - URADI SAM Kompleti Dokumenata za dobijanje USA vize omogucuju Vam da sami podnesete aplikaciju za zeljenu americku vizu i da na ovaj nacin ustedite.

Ako Vam se nase usluge cine interesantnim, obavestite Vase prijatelje o nama, kliknite ovde !

 

 

Sadrzaj

Stranice posvecene USA vizama
Imigracione novosti
Linkovi na USA Ambasade
DV (Diversity Visa) Lutrija
INS formulari
(download)

Za novajlije

Kako do vozacke dozvole
Kako do bankovnog racuna
Kako do SSN (Soc. Sec.) broja
Imigracioni zakoni
Linkovi

Besplatno:

Pogledajte stranice o eFormularima i Prirucniku Vrste USA viza

Prirucnik - Vrste USA viza - na jednom mestu pruza Vam informacije o vizama koje se najcesce koriste za dolazak i ostanak u USA, bilo da je rec o Useljenickim (Immigrant) ili o Privremenim (Non-immigrant) vizama. Ukratko, svaka USA viza koja je obradjena u ovom prirucniku sadrzi: opis uslova za dobijanje vize, dokumente koje je potrebno pribaviti, postupak za dobijanje vize i korisne savete.

CD sa originalnim INS formularima Vam omogucuju da originalne INS formulare ispunjavate elektronski na Vasem kompjuteru. Svaki formular moze se popunjavati i stampati neogranicen broj puta. Zaboravite na pisacu masinu, foto-kopiranje, brisanje gresaka, popunjavanje od pocetka. Najnoviju verziju dobijate besplatno uz narudzbinu bilo kojeg Uradi Sam Kompleta Dokumenata.

 

 

Prirucnik Vrste USA viza (PDF, free download)
CD sa originalnim INS formularima


HOME | Narucivanje | Nostalgija.com

Copyright 2003 Nostalgija.com & USAvize.com