Vi ste ovde: Pocetak Disclaimer

 @Nostalgija.com
 @PajaPatak.com
 @Poljubac.com
 @Maneken.com
 @Jugoslovenka.com
 @Najbolji.com

 

Nostalgija.com - Ukratko o Sajtu, pravila i uslovi !

Nostalgija.com je jedan od Sajtova grupacije Machine Net Network, cije je sediste u Los Angeles-u, a izvrsne filijale u Beogradu i Cirihu.

Nostalgija.com je namenjena iskljucivo zabavi svih posetilaca, bez ikakve cenzure, osim u slucaju vredjanja na nacionalnoj i verskoj osnovi, cemu ne pridajemo ni najmanju  toleranciju !

Najzanimljiviji, i svakako najposeceniji deo Nostalgija.com-a je sekcija sa MP3 muzikom.
MP3 muzika je namenjena iskljucivo za prvo preslusavanje, i moze se zadrzati 24-48 sati na HD-u, i posle toga ste duzni da ih izbrisete, pa ako Vam se svidjaju, mozete kupiti CD.
Nostalgija.com je sve posetioce obavezala u skladu sa Zakonom da pesme skinute sa naseg Sajta izbrisu u roku od 24h sa diska, tako da mi ne snosimo nikakvu krivicnu odgovornost u slucaju krsenja Zakona.
Sve MP3 pesme se nalaze na nasem serveru, i strogo je zabranjena kradja pesma, kao i upotreba nasih linkova ka MP3 pesmama bez naseg odobrenja !

Nostalgija.com izuzetno stiti privatnost svih posetilaca.
Sve IP adrese koje susacuvane ne forumu sluze iskljucivo radi izbacivanja korisnika koji ne postuju pravila o ponasanju na forumima.
Cookies koristimo (mi i nasi sponzori) samo radi statistika o posecenosti Sajta, i da bi mogli sto bolje da odredimo vrstu marketinske kampanje tj da sto bolje segmentiramo trziste.

Zabranjuje se upotreba bilo kog naseg sadrzaja bez odobrenja, ako ste zainteresovani da preuzmete nesto iz nasih sekcija, javite se pa cemo tako postici neki dogovor.

www.nostalgija.com 1999.-2002.

 

 

Optimizovano za IE 800x600. Copyright 1999, 2000,2001. Machine Net Network Los Angeles, Belgrade. Disclaimer

Machine Net Network Entertainment
mp3 muzika, midi,
melodije za mobilni
video kasete, dvd filmovi
muzicki cd hrana alkohol
mp3 albumi,
novi albumi
manekenke,
foto modeli
brides by mail erotske price, licni oglasi
poznanstva
melodije, logo,
sms
ljubavni sajt,